Kardiózással csökkenthető a testzsír?

Kardió, kardiózás, fitnesz tippek, zsírégetés, száklásítás, tippek szálkásításhoz, szálkás izom, kardió szálkásít, cardio edzés

Christian Finn fitnesz szakértő szerint igazuk van, de persze a mennyiség attól is függ, mit szeretnél elérni. Ha jól akarsz kinézni a strandon, akkor nem feltétlenül kell pluszban kardióznod. És persze vannak olyan emberek is, akiknek gyorsabb az anyagcseréjük. Egy idő után viszont mindenki rászorul.

Milyen edzést végezz és mennyit?

Egy kutatás során egy naturál testépítő heti 5x végzett 40-perces kardióedzéseket a felkészülés utolsó hónapjában. Végül felére csökkent a testzsírja. Ez szép eredmény, de a leadott súly majdnem fele izom volt.

Egy másik kutatás két lehetőséget vázol fel: az erőnléti edzések más izomrostokat építenek más módszerrel, ugyanakkor ez az edzésforma glikogént vesz el az izmoktól, így egy erőemelőnek kevesebb energiája marad az edzésre.

Mi a lényeg?

Heti 3-5 óra alacsonyabb intenzitású kardiózással (4-5 edzésre osztva) általában elég ahhoz, hogy szálkásodj. De persze ettől kevesebb edzés is elég lehet az adottságaidtól függően.

Kép: Europress



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1LDsElk
via IFTTT
0 Komentar untuk "Kardiózással csökkenthető a testzsír?"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info