Az erekció 7 titka

 
Aludj el behatolás után

Lehet, hogy nem ez az a tanács, amire számítottál, hiszen ezt csinálod évek óta, ugye? Mostantól legalább van mit mondanod neki, ha panaszkodik. A szerszámodnak is szüksége van a pihenésre.
Minden éjszaka, amikor te alszol, a léced nagyon is ébren van. Legalább három, de maximum öt órán át tartó erekciód van ilyenkor. Ez a merevedés nem azért van, hogy az életed párjának az éjszakáit megszépítse (hidd el, hogy észrevette már), hanem azért, hogy újra életet leheljen a péniszedbe és oxigéndús vérrel lássa el. „Elméletileg minél több éjjeli merevedésed van, annál rugalmasabb ércsatornák lesznek a péniszedben. Ez bizony a segítségedre lehet, az erekció megtartásában, ahogy az évek telnek.” – magyarázza Dr. Irwin Goldstein a kaliforniai Alvarado Kórház – San Diego Szexuális Orvosi központ igazgatója.

Szokj le róla

Gyerünk, vess véget a cigarettafüggőségednek, mielőtt a léced egy használhatatlan varázspálca nem lesz. A dohányzás egy fő okozója az impotenciának és bizonyítékok támasztják alá, hogy a dohányzás befolyásolja a merevedés méretét is.

Egy friss tanulmányban, a kutatók rájöttek, hogy a dohányzó férfiak mérete jelentősen kisebb a nem dohányzókéhoz viszonyítva. „A véredényekre való káros hatásukon felül még a pénisz szöveteit is roncsolhatják, ami miatt veszíthet a rugalmasságából és a nyúlóképességéből is.” – teszi hozzá Goldstein.

Ne üsd bele kemény dolgokba

Ugyanez vonatkozik az őt körülvevő területre is. Akár már egyetlen véletlenül rosszul irányzott lökés is átszakíthatja a péniszed egészén végig haladó „merevedési kamrákat”. A komplett átszakadás azonnali orvosi beavatkozást igényel, hogy a belső vérzést is el tudják állítani és a hosszú távú károsodást meggátolják. A részleges sérülés, bár nem tűnik olyan komolynak, mégis később probléma forrását jelentheti. Ahogy a hegek a péniszen gyógyulnak be, a bőr elveszíti rugalmasságát, ami fájdalmat, görbületet és állandó merevedési zavart eredményezhet.

Bizonyos tanulmányok szerint, az impotens férfiak több mint harmadának volt valamiféle ehhez hasonló sérülése. Annak érdekében, hogy megvédd magad, ügyelj arra is, amikor a partnered van felül. Ez a póz az, amikor a leginkább megsérülhetsz.

Sétálj!

Legyen szó egy kiadós vasárnapi ebédről, másnapról vagy csak rossz hangulatról, kezdj sétálni. Egy friss kutatás szerint azok a férfiak, akik legalább napi 1.5 kilómétert megtettek, fele akkor arányban küzdenek merevedési zavarral, mint a lustább társaik, magyarázza Goldstein. Már napi húsz perc kocogás vagy akár 30 perc edzés is megteszi a kellő hatást.

Búcsúzz el a szeretődtől

A viszonyt kezdeményező férfiak körében nagyon gyakori a merevedési probléma, olyannyira, hogy az orvosok legtöbbször már rögtön a legelején megkérdezik páciensüket, hogy nincs-e véletlenül egy mellékprojektjük a feleségük mellett. Ez leginkább a megcsalás miatt kialakult bűntudat eredményeként jön létre. Ez a bűnösségérzet könnyedén átcsaphat félelembe, ami aztán teljesen megöli az erekciót.

Ásíts többet

Lehet, hogy neked nem úgy tűnik, de a tested igen is érzi, hogy az ásítás és az erekció elérése gyakorlatilag egy és ugyanaz. Lényegében, amikor ásítasz egyet, akkor valószínűleg, hogy egy merevedésről csúsztál éppen le.

Mind a kettő viselkedés a nitrogén oxid gáz irányítása alatt áll. Az agyunkból felszabadulva eljuthat akár a szánk kinyitásáért és a légzésért felelős neuronokig vagy a gerincagyunkon keresztül lemehet egészen a véredényekig, amik a péniszünket táplálják. Előfordul, hogy egyszerre mind a két utat megteszi, ezért van az néha, hogy egy nagy ásítástól megkeményedhet lenn az ágyéki területed. Add ki magadból azt a sok ásítást napközben, hogy segítsd a nitrogén oxid útját egy jó, masszív erekció létrehozásában.

Szabadulj meg a súlyfeleslegtől

A magas vércukorszinted nem elég, hogy egészségtelen életed ad neked, de el is veheti azt tőled, hiszen a diabétesz az egyik legbiztosabb útja annak, hogy cölibátust fogadhass. Tudományosan bizonyított dolog, hogy a cukorbetegségben szenvedő férfiak 50%-a  impotenciával küzd. A betegség a nemi szervet dupla erővel támadja meg. Felgyorsítja az érrendszeri betegségek kialakulását, valamint lelassítja az érzékelést a testedben. Lássuk be, egy használhatatlan szerszám az nem egy boldog szerszám.



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1LISRyU
via IFTTT
0 Komentar untuk "Az erekció 7 titka"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info