A motorozás életérzés.

A hétvégén beköszöntött a jó idő, és biztos, hogy többen elővették téli álmot alvó járműveiket, hogy néhány kilométert guruljanak a napsütésben csak úgy különösebb úti cél nélkül.

A mostani hétvégén egy egészen más fajta közös élmény fogja össze a hazai motoros közösséget, hiszen 2016. március 18. és 20. között kerül megrendezésre a szezon indulását jelző Budapest Motor Fesztivál a HUNGEXPO Budapest Vásárközpontban. A G pavilonban bemutatkoznak a legnagyobb motormárkák, az Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husquarna, Kawasaki, Keeway, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Vespa és a Yamaha. Lehetőség nyílik megismerkedni a különböző oktatási, és sportszervezetekkel, hatóságokkal, a megjelenő számtalan termék és szolgáltatás, pedig a rendezvényen sok esetben kedvezményesen vásárolható meg.

DSC_2884m

Az F pavilon biztosít helyszínt a 20. születésnapját ünneplő Épített Motorok és Autók Találkozójának (EMAT), ahol a Devils MC versenyen indulnak a járműépítők saját építésű motorjaikkal, és itt kap helyet az újra visszatérő tetováló tematika is a Tattoo Motorcity Show-val, ahol tetovált modellek és verseny is várja az érdeklődőket.

Újdonság idén a Veterán Motor Kiállítás a C pavilonban, itt több nemzet motorjai mutatkoznak be, köztük több hazai gyár darabjai. Természetesen a Budapest Motor Fesztiválon nem csak nézelődésre nyílik lehetőség, második alkalommal várja az érdeklődőket a Használtmotor Vásár, ahol egyéni tulajdonosok és hivatalos importőrök kínálatából is lehet választani.

DSC_3509m

A szabadterületen naponta többször Freestyle Motocross bemutatót tartanak, szombaton pedig a Hungarian Stunt Riding Bajnokság első fordulója kerül megrendezésre. Mindezek mellett motoros bemutatók várják a látogatókat, de motor és quad tesztelésre is lehetőség nyílik.

További információ és jegyvásárlás a www.motorshow.hu, és http://ift.tt/1QXvGQD oldalon található.



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1QXvGQF
via IFTTT
0 Komentar untuk "A motorozás életérzés."

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info