6 tipp – ezért vedd meg az új számot

1. A WTCC nem Buddhának való

Az autóversenyzőknél a jó reflex nemcsak arra garancia, hogy nem fognak felesleges kormánymozdulatok miatt időt veszteni, de egyben életbiztosítást is jelent. Reflexet és koncentrációt pedig nem lehet akárhogy edzeni. Először is ki kell alakítani hozzá egy stabil egyensúlyi állapotot. Aztán mindenféle módon  meg kell tapasztalni az ebből való kizökkenést. Majd orrvérzésig kell gyakorolni az azonnali visszatérést az egyensúlyhoz. Egyszerűen hangzik?

Screen Shot 2016-04-13 at 15.36.10

2. Az egyéjszakás kaland új szabályai

Az alkalmi kapcsolat a randizás XL-méretű, gyorséttermi sült krumplija. Nem táplál, nem laksz tőle jól túl sokáig, nem tesz jót a szívnek, és általában megbánás a vége. Viszont előfordul, hogy semmi más nincs kéznél. Manapság gyakrabban kerül terítékre, mint gondolnád: szakemberek szerint soha annyi nő nem keresett még kötelezettségmentes szexet (vagy legalábbis nem volt rá ennyire nyitott), mint most. Egy 1989-ben készült tanulmány során egyetlen nő sem állította, hogy belemenne egy egyéjszakás kalandba, ha egy jóképű férfi alakjában szembejönne vele a lehetőség; ezzel szemben a férfiak 70 százaléka mondana igent fordított esetben. A modern nők bevállalósabbak. Tavaly a match.com egyik felmérésében résztvevő nők közel fele válaszolta azt, hogy volt már egyéjszakás kalandja. Mi, nők nyilvánvalóan megváltoztunk. A gond csak az, hogy a férfiak udvarlási szokásai viszont leragadtak a múltban. Már nem kell vadásznod. Legyél inkább gyűjtögető. A játék tétje többé nem a szívünk elnyerése. Hanem a kufircolás. Ha kedvünk támad rá, inkább ágykeretszaggató, izzadságban tocsogó kalandra viszünk. Nem vágyunk a romantikus vígjátékok Hugh Grant-figurájára, de azt sem szeretjük, ha szemtelen csajozós szövegekkel próbálsz nyomulni. Nem mindegy, hogy laza vagy (ami szórakoztató), vagy csak lazának akarsz tűnni (ami viszont lehangoló). A kettő között van egy vékony vonal. Ha figyelmesen olvasol, könnyebben megtalálhatod ezt a határt.

Screen Shot 2016-04-13 at 15.37.05

3. Alakulj CrossFittel

A Crossfit olyan, mint a foci, lehet szeretni vagy utálni. Ellenzői szerint koc­kázatos, veszélyes és főként olyan extrém gyakorlatokra épít, melyeknek kevés közük van a hosszú távú fittséghez. Rajongói viszont közösségi szellemét dicsé­rik, majd felhúzzák pólójukat, hogy az eredmény is láthatóvá váljon.

Tagadhatatlan, a CrossFit folyamatosan variálható, nagy intenzitású, funkcionális mozdulatokból álló programja egyre több embert motivál a mozgásra. Ez napjaink egyik legjobbnak tartott edzésformája, amibe bárki belevághat, aki erőt, állóképességet és atletikus képességeket fejlesztene. A CrossFit-termek (boxok) száma növekszik, s a sport egyre nép­szerűbb nálunk is. A CrossFit Games regionális döntőin 200 ezren küzdenek, hogy bejussanak a döntőbe, amit az ESPN közvetít.

A következő oldalakon három kiváló CrossFit-versenyzővel és Workout of the Day (WOD) programjukkal ismerkedhetsz meg, amely belőlük is kihozta a legjobb formájukat. Tanácsaikkal rövid idő alatt és tartósan sokat változhatsz. És ehhez boxra sincs szükséged!

Screen Shot 2016-04-13 at 15.37.47

4. 21 napos metaszálkásítás

Tizenöt éve edzek másokat és dolgozom a saját testemen. Valaha 125 kilós dagadék voltam 112 cm-es derékbőséggel. Ma tökéletes az izomtónusom, 102 kilómhoz 81 cm-es derekú nadrágot hordok. A létező összes zsírapasztó módszert kipróbáltam a kutatásokkal alátámasztott fitneszelméletektől az alternatív testépítő metódusokig. Segítettem abszolút kezdőknek leadni akár ötvennél több kilót is, és tapasztalt konditerembe járóknak megszabadulni az utolsó, makacs öt kilótól.   A 21 napos Meta Szálkásítás minden olyan igazságot magában foglal, amit a zsírfaragás frontvonalában megtanultam. A legkorszerűbb tudományt kombináltam kipróbált edzési tanácsokkal, hogy könyörtelen harcot kezdhess a háj ellen.  Az alábbi oldalakon a program leghatásosabb módszerei közül ötöt fogok bemutatni. Egyszerűen beépítheted őket a szokásos edzéseidbe.

Screen Shot 2016-04-13 at 15.38.21

5. Okos ételkalauz – fast food

Csak mert időnként beéred egy kis gyorskajával, nem feltétlenül fogsz hízni. 1. lépés: Ismerd meg, milyen trükkökkel próbálnak rávenni, hogy magas profittartalmú szemetet válassz. 2. lépés: Rendelj okosan.

6. Apám titkos élete

Apám három éve halt meg. Megörököltem az íróasztalát, 1930-ban készült, 22-es Remington puskáját és több mint nyolcszáz kiló trágárságot. Gyerekként azt gondoltam, apám sci-fi író volt, aki időnként más műfajú írásokkal egészítette ki a jövedelmét. Halála után döbbentem rá az igazságra. Kiderült, hogy apa nemcsak szerette a pornót, hanem írt is ilyen típusú könyveket: 17 álnéven több mint 400 kötetet. Saját irományain kívül is hatalmas gyűjteménye volt, amibe beletartozott vagy ezer magazin, hatszáznál is több könyv, valamint fényképek, VHS-kazetták, levelezőlapok és erotikus képregények.

Keresd az új számukat most ajándék Nivea Men dezodorral! 



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1VWvlkn
via IFTTT
0 Komentar untuk "6 tipp – ezért vedd meg az új számot"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info