Junkers – igényes német karórák

A márka mára azonban sokaknak mást jelent, mint 100 évvel ezelőtt, napjainkban az igényes német karóra szinonimája a hozzáértők számára.

Az 1988-ban alapított POINTtec Electronic GmbH egy München melletti családi vállalkozás, ami az évek során kiemelkedő minőségű karóráiról várt ismertté. Persze, ezt így túlzás kijelenteni, hiszen az általuk gyártott minőségi órák márkanevei tették népszerűvé a gyártót: Zeppelin és Junkers. Léghajó és repülőgép. Mindkettő valódi német fejlesztés, ahogyan a karórák is.

Egy Junkers márkájú órákból álló nagyobb megrendelés során jöttek rá arra, hogy ez a márka illetve embléma ideális lehetőséget rejt elsőrangú minőségű órák létrehozására, a repülőgépek és a repülés dizájnelemeinek és a legkorszerűbb mechanikus és elektronikus szerkezeteknek a kombinálásával. 1997-ben a POINTtec hosszútávú licensz-megállapodást kötött a müncheni Junkers családdal.
orakk

Az órák dizájnjában gyakran megjelenik a már említett tipikus hullámlemez az számlapokon, a piros másodpercmutató és a Junkers logó is. Az egyik legkedveltebb modellcsalád a Hugo Junkers, mely tökéletesen megidézi a repülés iránti szenvedélyt. Az órákat nézegetve mindenki megtalálhatja a számára ideális modellt, hiszen van bőrszíjas, fémcsatos, pilótaszíjas, svájci kvarc és automata szerkezetű, klasszikusan elegáns számlappal rendelkező és kronográf egyaránt.

www.junkers-watch.hu

logo



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1RPiDTa
via IFTTT
0 Komentar untuk "Junkers – igényes német karórák"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info