Nemsokára mozikban az Amerika kapitány: Polgárháború

Screen Shot 2016-04-26 at 12.54.05

Az már az előzetesből kiderül, hogy Steve Rogers kapitány az újjáalakult Bosszúállók élén továbbra is az emberiség biztonsága fölött őrködik. Viszont egy komoly incidens miatt rajtuk a nyomás, hogy adják fel függetlenségüket és az irányítást a kormánynak. Az új helyzet persze van, akinek tetszik, másoknak nem. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki azt szeretné, ha a Bosszúállók továbbra is szabadon, a kormány beavatkozása nélkül védelmezhetnék az emberiséget. A csapat másik fele Tony Stark váratlan döntése mellé áll és a felügyelet, valamint az elszámoltathatóság mellett törnek pálcát. Hogy ki az erősebb, azt nemsokára megtudjuk, addig nézzünk pár izgi infót.

Mivel a Polgárháborúban a Bosszúállók egymás ellen harcolnak, a forgatókönyvírók nagyon sokat gondolkodtak azon, ki-kivel alkosson egy csapatot. Végül az erőviszonyok hosszas mérlegelése után így osztották fel őket: Amerika Kapitány mellett áll Sam Wilson, Bucky Barnes, Sólyomszem, a Hangya, és a Vörös Boszorkány, Vasember csapatában pedig Fekete Özvegy, Vízió, Fekete Párduc és Hadigép.

Screen Shot 2016-04-26 at 12.55.29

A film rengeteg helyszínen játszódik, forgattak Németországban, Ausztriában, Izlandon, Puerto Ricoban, Indonéziában, Brazíilában, az Egyesült Királyságban, és a hires atlantai Pinewood stúdióban. A németországi forgatási napokon a berlini Daniel Brühl eléggé otthon érezte magát, és végre ő láthatta vendégül a csapatot, a meló után saját tapas bárjában bulikázott a stáb.

Amikor nem tudták a jelenetben felfüggeszteni, Paul Bettany, azaz Vízió egy AirBoardot használt a lebegéshez. Állítása szerint pár perc volt csak megtanulni használni az őrülten menő légdeszkát, amivel a valóságban is lebeghetett.

Ebben a filmben egy új, korábban még soha nem látott szereplővel bővült a Bosszállók klubja! Chadwick Boseman alakítja T’Challa-t, vagyis a Fekete Párducot, akit persze a saját érdekei is hajtanak, amikor csatlakozik a srácokhoz és akit egy önálló filmben is láthattok majd 2018-ban.

Screen Shot 2016-04-26 at 12.53.55

Majdnem minden karakter kapott egy kis frissítést: legtöbben új ruhát, Sólyomszem új fegyvereket, Hangya új sisakot is.

A filmben az egyik legmenőbb dolog az autó, amit T’Challa/Fekete Párduc vezet. Az alkotók az Auditól kaptak egy olyan tanulmányautót a forgatásra, amibe minden ötletet belepakoltak, de még nem kezdődött meg a gyártása. Majd figyeld a filmben, ezt korábban még sehol nem láthattad!



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1XUImtQ
via IFTTT
0 Komentar untuk "Nemsokára mozikban az Amerika kapitány: Polgárháború"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info