5 üzenet aminek nem örül

Párkapcsolati tippek, a legrosszabb sms-ek, randizási tanácsok

Egy “Szia” nem elég

Michael Fiore, a textyourexback.com alapítója azt tanácsolja, hogy kerüld a semmitmondó üzeneteket. Egy köszönést felesleges elküldened, mert elég lustának tűnhetsz a lány szemében. Inkább nyújtsd egy kicsit hosszabbra, írd le, hogy milyen a napod és tudasd vele, hogy eszedbe jutott.

A mosoly nem mindig jó

A hangulatjelek, a “LOL”, “OK” és a “Haha” nem számítanak igazán válaszoknak. Azért nem kell regényt írnod, de ha például azt írja neked, hogy jól érezte magát, nyugodtan írd visza, hogy örülsz, és szerinted is jó volt az este.

Mit szeretnél csinálni este?

Ez a kérdés jó, ha már 5 éve jártok, de a nők ennél kicsit több kalandra vágynak az elején. Inkább hívd meg őket, ajánlj fel több éttermet is. Hagyd, hogy ő válasszon, de azért lássa rajtad, hogy nem vagy döntésképtelen.

Berúgtam…

Ha egy kaland után ezt az sms-t küldöd el a csajnak, biztos, hogy lelombozod. Azt végképp felejtsd el, hogy megemlíted neki, hogy nem emlékszel semmire. Ebből ugyanis az jön le, hogy pontosan tudod, mi történt és nem vagy rá büszke- állítja Carrie McDermott, a HeTexted.com oldal társalapítója. Ha tényleg van miért szégyellned magad, inkább találkozzatok személyesen.

“Elmegyek a haverokkal, reggel beszélünk”

Fiore szerint ezzel azt éred el, hogy a nő ne érezze magát fontosnak. Inkább fejezd be úgy, hogy “nagyon várom már, hogy holnap lássalak.” Így sokkal nyugodtabb lesz.



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1TkJNk2
via IFTTT
0 Komentar untuk "5 üzenet aminek nem örül"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info