7 tipp – így használd a parfümöd!

Illat a szívre

Ez a tökéletes módszer egy fárasztó edzés után. ” Ott parfümözd be magad, ahol érzed a szíved dobogását,” tanácsolja Rochelle Bloom, a Fragrance Foundation elnöke. Tehát az illat mindig a csuklódra, nyakadra és a szíved fölé kerüljön. A lüktetés fokozza a hatást.

Csak könnyedén

“Ha folyamatosan érzed az, túl sokat tettél magadra. Az embereknek közel kellene menniük hozzád ahhoz, hogy megdícsérjék az illatod,” állítja Bloom.

Ne halmozd

Nem kell külön parfüm, after-shave, tusfürdő, dezodor – állítja Mikel Cirkus, egy aroma manufaktúra tulajdonosa. Egy bőven elég, ha mégis több terméket használsz, ügyelj arra, hogy az illatok harmonizáljanak egymással.

Tedd tartóssá

Száraz bőr? Fújd be magad gyakrabban. A zsíros bőrön tovább tart az illat, mondja Bloom.

Ébredj fel

A parfüm legyőzheti a 3 órai kómát – állítja MAry Ellen Lapsensky, a Fragrance Foundation igazgatója – Egy gyors fújás kora délután felér egy alvással, arról nem is beszélve, hogy csodás illatod lesz.”

Évszakonként új illat

Az illatok akkor a legerősebbek, ha izzadsággal keverednek, állítja Bloom. Ezért egy aromásabb, citrusos illat kitűnő választás nyárra, de télire válassz testesebb parfümöt.

Járj az após nyomában

“Ha szereti az apját és ismered az após parfümjét, próbáld ki – tanácsolja Michael Bastian, divatszakértő. Igen, ez szigorúan a pszichológián alapszik, de így biztonságban érzi magát a párod.

És ha már itt tartunk, ha a közeljövőben újítanál be egy parfümöt, akkor várj még egy kicsit a Joy Napokig (május 12.14.), ahol többek között a Marionnaud és a Douglas parfümériákban is kedvezményesen vásárolhatsz. Mi szóltunk!

http://ift.tt/1pAnuMJ http://ift.tt/1JMmuHP
0 Komentar untuk "7 tipp – így használd a parfümöd!"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info