Színlelj a kedvéért!

 
Párkapcsolati tippek-színlelj a kedvéért, füllents a barátnőd kedvéért

A probléma  Társad büszkén vállalja kissé kövérkés alakját. Most a véleményedre kíváncsi.

Így csalj  Kérdése hátterében érzelmi okok állnak. Nem annyira a súlya érdekli, hanem elkötelezettséged mértéke. Vagyis neked a valódi kérdésére kell válaszolnod.

Az eredmény Ha ezt mondod: „A tested a világ nyolcadik csodája”, és ezt egy pajzán pillantással meg is támogatod, mindent megtesz, hogy meg is feleljen ennek a képnek – a konditeremben.

A probléma Az operába vágyik. Vagy egy múzeumba. Csakhogy neked semmi kedved hozzá.
Így csalj  Ne írd ki magadra az ellenérzésedet. Mutasd meg, hogy mellette állsz, és tarts vele. Tartogass néhány kérdést is (például arról, hogy melyik kép tetszett neki a legjobban).
Az eredmény  Ha jól csináltad, legközelebb ő igyekszik majd elviselni a bogaraidat. Ráadásul azzal, hogy érdeklődést mutattál, sokkal többet tudhatsz meg a partneredről.

A probléma  Nagyon úgy tűnik, hogy nem ártana végre felrázni azt a kapcsolatot.

 Így csalj  A bókok jó eséllyel újraindítják a szerelmet, és ezt érdemes kihasználnod. Bókolj neki minden nap valami apróság miatt – még akkor is, ha nem vagy teljesen őszinte.

Az eredmény Mivel újabb és újabb jó tulajdonságát fedezed fel, a kapcsolat friss lendületet kap. Őt pedig boldoggá teszi régóta nem tapasztalt figyelmességet.
http://ift.tt/1VoPCRk http://ift.tt/1JMmuHP
0 Komentar untuk "Színlelj a kedvéért!"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info