Tilla és Thuróczy jó ügyért futott

 

 

Tiszta szívvel, suhanj, fenyvesi zoli, tilla, till attila, vivicittá, futás, futóverseny

A SUHANJ! Alapítvány évek óta azért dolgozik, hogy a fogyatékkal élőknek is megmutassa a mozgás örömét. A Tiszta Szívvel című film ötlete is többek között ezen alapelv mentén fogalmazódott meg, miszerint a sérült emberek is ugyanúgy részesei a társadalomnak, vannak álmaik, örömük és bánatuk. Tilla célja az volt, hogy közelebb hozza a világukat, ezért a filmben valódi mozgássérültek is szerepelnek, és a jelenetek egy részét azokon a helyszíneken forgatták, ahol valóban mindennapjaikat élik.

A 750 méteres távot együtt futotta a rendező, Tilla, és a film két főszereplője, Thuróczy Szabolcs és Fenyvesi Zoltán, aki a vasárnapi versenynapon handbike-jával harmadik helyezést ért el félmaratoni távon!

A filmről: A Tiszta Szívvel egy akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, amelyben két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekessszékes bérgyilkossal, és együtt a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, és miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött midennapok kihívásait.

A film trailere:

 

http://ift.tt/1qQDJqh http://ift.tt/1JMmuHP
0 Komentar untuk "Tilla és Thuróczy jó ügyért futott"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info