Vas Zsolt, a leghíresebb magyar hentes

Talán sokan máig sem tudják, hogy nem színész, hanem valódi hentes az a barátságos, bajuszos úriember, aki lesújt a bárddal, s a SPAR Frissőreként felügyeli és népszerűsíti a Regnum Húsüzemből kikerülő húsokat.

Vas Zsolt véletlenül lett a SPAR Regnum húsüzemének reklámarca. Felkérték ugyanis, hogy segédkezzen egy reklámfilm forgatáson hússzakértőként. Aztán úgy alakult, hogy az eredetileg kiválasztott szereplő „leblokkolt” a szeletelős jelenetnél, úgyhogy a szakképzett hentes, Vas Zsolt ugrott be helyette. A rendező kíváncsi volt, hogy egy valódi hentes hogyan adja el az árut, így a statiszta után vele is elmondatta a már szlogenné vált mondatot.

Önmaga alakítása olyan jól sikerült, hogy azóta sztárrá vált! Találkozhatunk vele magazinokban, óriásplakátokon és az interneten is a SPAR reklámokban. Egyszerű hentesnek tartja magát – pályáját valóban vágóhídon kezdte –, s már az első reklámfilm forgatás idején is húsértékesítési területvezető volt. Manapság pedig tíz INTERSPAR áruház frissáru területvezetője, és a húson kívül a felvágott, a baromfi, a zöldség, a pékáru és a tejtermék kínálat is hozzá tartozik, de a kedvence továbbra is a friss hús! Területvezetőként pedig napi kapcsolatban van a SPAR csoport bicskei Regnum Húsüzemével, és az ott gyártott minőségi termékekkel.

„A Regnum a SPAR egyik saját márkája, egy prémium kategóriás termékcsalád, amelynek tagjai – a friss hússal együtt – 400 üzletben vizsgáznak nap mint nap” – mondja Vas Zsolt. Szerinte a húsüzem olyan, mint a patika és a jó hentes a patikus: a tisztaságnál, a biztonságnál kezdődik a szakma, egy hajszál sem kerülhet illetéktelen helyre. Tavaly 2700 szarvasmarhát és 400 ezer darab félsertést dolgoztak fel a Bicskén, hogy minden SPAR vásárló asztalára ellenőrzött, friss hús kerülhessen. Az üzemnek még saját laboratóriuma is van, ahol mindent bevizsgálnak, s valamennyi termék eredete visszakövethető az üzlettől egészen a termelőig.

Vas Zsolt jó humorú, életvidám, de precíz ember hírében áll. Kedvenc SPAR terméke a fenti egységben készülő Regnum Gusto sonka.



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1QA6LPA
via IFTTT
0 Komentar untuk "Vas Zsolt, a leghíresebb magyar hentes"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info