Így szúrod el az előjátékot

Szexuális előjáték, szexuális aktus, előjáték tippek

1. Túl gyorsan, túl keményen

Azt niylván tudopd, hogy nem érdemes siettetni az előjátékot -legalábbis nem mindig. Minden pár életébe beleférnek az idpnkénti gyors menetek – feltéve, hogy nem ebben merül ki a szexuális repertoár. A nőknek szükségük van a ráhangolódásra (a legtöbb nőnél ez körülbelül 15 percet jelent), ráadásul ha túl nagy tempóban haladsz a célhoz, önzőnek is tűnhetsz. Ha túl keményen bánsz az érzékeny teürletekkel, szintén hibapont lehet. A csikló és a hüvely környékén fontos az óvatosság. Az enyhe nyomás jóleső lehet, de mindig törekedj a fokozatoságra, és figyeld partnered jelzéseit.

2. Soha nem hagyod ki

Ha harmonikus a szexuális életetek, időnként kihagyhatod az előjátékot. Egy jó kapcsolat a hálószobán kívül tulajdonképpen egyetlen hosszú előjáték. Ha már egy ideje együtt vagytok, érezni fogod, mikor hagyhatod ki a bemelegítést.

Ugyanúgy belevetheted magad a gyors, eszeveszett tempóba, ha a lány, akivel egész este flörtöltél a bárban, az első pillanatban rádugrik, amint végre egyedül maradtok.

3. Nem érted a jelzéseit

Nincs két egyforma nő, és ez az ágyban is így van. Ezért könnyen előfordulhat, hogy az előző barátnődnél bevált rutin cserben hagy az új partnerednél. Ha úgy veszed észre, hogy valami nem vált be, menj tovább a következő ötletre. Ha pedig a heverőn akar enyelegni, ne próbáld mindenáron berángatni a hálószobába.



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/23S4NXM
via IFTTT
0 Komentar untuk "Így szúrod el az előjátékot"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info