Dobd le a szájkosarat az ágyban!

Tippek első szexhez, szextippek, első alkalom

Ne siettesd

Az első alkalommal nem kell rappereket megszégyenítő trágárságra törekedned. „A szabados beszéd bizalmon, kommunikáción és játékos kedven alapul” – mondja Dr. Madeleine Castellanos szexterapeuta. „Ehhez pedig időre van szükség.” Fokozatosan haladj a mélyvíz felé.

Kerüld el a veszélyzónákat

A legtöbb nőnek van olyan pont a testén, ami miatt bizonytalannak érzi magát (figyeld meg, melyik testrészeit hagyja közszemlén, és melyeket igyekszik öltözködéskor gyorsan eltakarni). „Ha a hasa miatt feszélyezve érzi magát, de a melleire büszke, fordíts jóval nagyobb figyelmet az utóbbira” – mondja Castellanos.

Ne bonyolítsd túl

Kerüld az olyan suta hasonlatokat mint a szerencsepersely, a cukorhegy vagy a szerelem kéjes medencéje. „Mondj inkább olyasmiket, hogy “szeretek benned lenni”. És a bula szót is sürgősen töröld a szótáradból” – figyelmeztet Dr. Pepper Schwartz, a University of Washington szociológia professzora.

Menj mélyre

Vesd be a Berry White-trükköt: beszélj egy oktávval mélyebben, és figyeld a hatást. „A nőket a férfias személyiségjegyek ösztönösen vonzzák” – mondja Castellanos. „A mély hang magasabb tesztoszteronszintre utal, a simogató basszus tónus ráadásul önbizalmat is sugároz.”

Kép: Europress

MH1506_banners600x300



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1NGlXNb
via IFTTT
0 Komentar untuk "Dobd le a szájkosarat az ágyban!"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info