3 gyakorlattal a nagyobb mellkasért és vállakért

Edzés mellre, edzés vállra, válledzés, izmos mell, vállizom, mellizom, edzés felsőtestre, gyakorlatok felsőtestre, TRX edzés, TRX fekvőtámasz, medvemászás, fekvenyomás kézisúlyzókkal

Nem elég az állandó fekvenyomás + bicepszhajlítás kombó, ha izmosítani és erősíteni szeretnéd a felsőtested. „Olyan új és változatos kihívás elé kell állítanod a mell- és a vállizmokat, hogy amelyek frissen stimulálják a növekedésre,” mondja a fitness-edző Sean De Wispelaere.

“Ez a körprogram mind a gyors- mind a lassú összehúzódású izmokat megcélozza. Különleges kombinációja elősegíti a teljesítmény-, az izomtömeg- és az állóképesség-javulást a vállban, amitől minden emelést jobban tudsz majd. A következő gyakorlatokat csináld meg sorrend szerint, közöttük pihenők nélkül – ez 1 kör! Összesen 5x ismételj!

Fekvenyomás kézisúlyzókkal

Feküdj le hanyatt a padra, kezedben egy-egy kézisúlyzóval. Karjaidat nyújtsd ki a mellkas fölé, tenyerek előre néznek. Engedd le a súlyokat a mellkas két oldalára, majd nyomd vissza kiinduló-helyzetbe! Ez 1 ismétlés, sorozatonként hajts végre nyolcat, majd minden következő sorozatban vegyél elő nehezebb súlyzót!

TRX fekvőtámasz

Úgy állítsd be a lábtartó kengyelét, hogy a sípcsontod közepéig érjen. Menj le fekvőtámasz helyzetébe, tenyereiddel támaszkodj a talajon, a lábakat bújtasd be a tartóba. A hátadat egyenesen, a hasizmot megfeszítve könyökhajlítás mellett közelítsd a mellkast a talaj felé. Ott lent tartsd ki a pozíciót, majd nyomd vissza magad kiinduló-helyzetbe. Ez 1 ismétlés! Annyit csinálj, amennyit tudsz.

Medvejárás

Menj le négykézláb helyzetébe úgy, hogy a csípődet egy kicsit nyomd fel, a térdeket a talajhoz közel mozgasd. Együtt vidd előre a jobb kezedet és a bal lábadat anélkül, hogy a felsőtested elfordulna, és a derekad maradjon egyenes. Most pedig menjen előre a bal kéz és a jobb láb egyszerre. Így folytatva teljesíts 10 métert, majd visszafelé ugyanennyit.

Kép: Europress



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1PyCcwB
via IFTTT
0 Komentar untuk "3 gyakorlattal a nagyobb mellkasért és vállakért"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info