Mosolyogd át magad az élet viharain

Párkapcsolati tippek, párkapcsolati tanácsok, párkapcsolati problémák, szerelem, szerelmi tippek, szerelmi tanácsok

A feleséged gyűlöli a munkáját, te pedig azt gyűlölöd, hogy minden áldott este erről panaszkodik.

Elég egyszerű a taktika: „Tudasd vele, hogy megérted a haragját” – tanácsolja dr. Nancy Mramor Kajuth pszichológus. A nyomás alatt természetes, hogy partnered valahol igyekszik levezetni a mérgét. Mindegy, hogy a dührohamnak van-e reális alapja vagy sem. Hagyd, hogy kipanaszkodja magát, aztán mondd ezt: „Édesem, a főnököd tényleg egy idióta.” Aztán lépj túl, és élvezzétek a közös estét.

Legjobb barátaid az ország másik végében élnek, kezdtek elsodródni egymástól. 

Oka van annak, hogy a barátok kínosnak érzik a telefonos kapcsolatot: a férfiak ugyanis leginkább a közös élmények mentén kötődnek egymáshoz. „Ezért van az, hogy a férfiak szívesen jönnek össze egy lerobbant autót megszerelni” – mondja dr. Ronald Levant pszichológus. Ezért jobb, ha új motor után nézel: lehet ez egy kedd esti Xbox-házibajnokság, vagy egy szerepjátékos összejövetel a haverokkal. Hogy újra legyenek komoly témák, amiket megbeszélhettek.

 A Tinderhez hasonló randialkalmazásokhoz fontos a jó megjelenés. Te pedig nem vagy egy Ryan Reynolds. 

Próbáld ki a Hinge alkalmazást (hinge.co). Ez a társkereső app a lehengerlő személyiségedre helyezi a hangsúlyt, és olyanokkal hoz össze, akikkel van közös Facebook-ismerősötök. Az alkalmazás a külső helyett a közös érdeklődési körre és célokra figyel. Persze mivel szellemi képességeid mellett a kellő vonzerővel is rendelkezel, profilképedből a legtöbbet úgy hozhatod ki, hogy nem nézel a kamerába, és nem mosolyogsz. Az OKCupid adatai szerint így válhatsz még vonzóbbá.

Még 21 tippet találsz az új számunkban.



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1UnHOgt
via IFTTT
0 Komentar untuk "Mosolyogd át magad az élet viharain"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info