6+1 ok, hogy beszerezd az új számot

MH1601_coverSzivos300dpi

1. Feszítsd az izmod és lazulj le! 

Hogyan közelíti meg a stresszoldás kérdését a személyi edző? A címlapunkon szereplő Szívós Zoltán nem csak szakmai tapasztalatait, de jó érzékkel emberismeretét is kamatoztatja a tréningek során, mert a sport mellett a „mentális fitneszt” is nélkülözhetetlennek tartja a sikerhez.

Screen Shot 2016-02-22 at 11.24.04

2. Ne stresszelj, kezdj élni

Az új számban a stressz áll középpontban. Megmutatjuk, hogyan hat rád a folyamatos idegeskedés, késleltetés és miért rossz a halogatás. A káosz – lekésett határidők, teli pelenkák, kihagyott edzések, elszalasztott lehetőségek formájában – előbb-utóbb mindenki életében felüti a fejét. Nyugtatók helyett lazíts inkább egyszerű stratégiákkal.

Screen Shot 2016-02-22 at 11.37.09

3. Mit tehet érted egy agyturkász?

Többet, mint hinnéd… Már ha fontosnak tartod lelki-szellemi békédet.

A férfiak is változnak. Míg régebben még sokan alkoholba fojtották a bánatukat, ma már inkább kibeszélik magukból a pszichológiai és érzelmi nehézségeket: egy 2014-es felmérés szerint a 18–32 év közötti tengerentúli férfiak 42 százaléka az általános jó közérzet alapvető eszközeként tekint a dilidoki heverőjére. „Egyre több férfi ismeri fel, hogy a problémák kibeszélése boldogabb és egészségesebb életet eredményez” – mondja dr. Ronald Levant, egy férfiakat tanulmányozó pszichológiai kutatás vezetője. Olvass tovább, és döntsd el, hasznodra válhat-e, ha felkeresel egy szakembert?

Screen Shot 2016-02-22 at 11.21.09

4. Erre gondol szex közben

Nem túl bonyolult dolog leírni, mi jár a férfi fejében szex közben: Úristenvárjegykicsitmégne – aztán felváltva pár villanás a legutóbbi focivébé döntőjéből és a nyolcadikos matektanárnőjéről. A nők gondolataiból azonban már sokkal több hasznos információ szűrhető le. Szerencsénkre vállalkozó szellemű nők egy kis csoportja hajlandó volt megosztani velünk szex közben támadt gondolatait, percről percre. „Az utolsó akadály is elhárulhat a kielégítőbb szex felé vezető úton, ha megosztjátok egymással, mi minden jár a fejetekben egymás karjai között” – mondja Ian Kerner párterapeuta. Tetszik a film, amibe belecsöppentél? Olvasd el hozzá a feliratot is.

Screen Shot 2016-02-22 at 11.23.16

5. Öt étel, amely megváltoztatja az életed

Mondják, az ételed az életed, de ennek a mondatnak van egy olyan olvasata is, amire talán még sosem gondoltál. Életünk fontos történetei gyakran nem csak sztorikkal, de ételeken keresztül is felidéződhetnek.

 

Screen Shot 2016-02-22 at 11.31.19

6. Légy erősebb, szálkásabb, keményebb

Ismerd meg az idei év legsportosabb fickóit (köztük a döbbenetes fazonú Idris Elbát), akiket azért gyűjtöttünk egybe, hogy megmutassuk neked, milyen sokféle módon erősödhetsz meg. Alakítanál a külsődön? Láss munkához: ragadd meg az esélyt, tanulj és égess zsírt a legjobbak példája alapján.

Screen Shot 2016-02-22 at 11.34.37

+1 Ki a régivel, elő az újjal! 

Gardróbod úgy néz ki, mint Augiász istállója? Itt az ideje, hogy a káoszt felváltsa a rend és az átláthatóság. Szabadulj meg az elhordott, régi daraboktól, csinálj helyet a divatnak.



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/21r4JJT
via IFTTT
0 Komentar untuk "6+1 ok, hogy beszerezd az új számot"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info