Válaszd ki a tökéletes szemüveget!

Szemüveg, sezmüvegkeret, szemüveg, divatos szemüveg, szemüvegdivat, férfi szemüveg, férfi szemüvegkeret, szemüvegkeret kiválasztása, trendi szemüvegek

1. Minőség

Az ár és a minőség nem mindig tükrözi hűen egymást. A szárain ellenőrizheted legkönnyebben a minőséget. Érdemes titánból vagy rozsdementes acélból készült szárasat keresned, ami bírja a gyűrődést. A műanyagnál figyelj arra, hogy ne legyen anyagában buborékos és legyen benne egy fém szál is.

2. Kövesd a trendeket

A fekete vagy barna, matt és fényes keretek már évek óta divatosnak számítanak. A formát nézve a kerek szemüvegek számítanak menőnek, ám ezek a darabok nem állnak mindenkinek jól. Ha mégis ilyet szeretnél, olyat keress, ami a szemöldök vonalánál kerek, viszont a lenti része ovális. Ez szinte minden arcformához passzol. Persze a szögletes daraboknál is maradhatsz, ez is szinte mindenkinek jól áll.

3. Dolgozz azzal amid van

A kerettel formálhatod az arcod. Ha szögletes, akkor kerek keretet válassz, ezzel finomítod a vonásaidat. Az ovális, kerek archoz pedig a szögletes keretek passzolnak inkább.

4. Mi van a színekkel?

A sötétebb bőrtónushoz erős, világos színek állnak jobban. A világosabb bőrhöz a kékes, semleges árnyalatok passzolnak.

Kép: Europress

http://ift.tt/1SLWLJO http://ift.tt/1JMmuHP
0 Komentar untuk "Válaszd ki a tökéletes szemüveget!"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info