Mélyreható anatómia: virtuális séta a nők legféltettebb kincséhez

Hüvely, női nemi szerv, nemi szerv részei, vagina részei, klitorisz, húgycső nyílás, hüvelybemenet, szextippek, anatómia, biológia, női test, női testrészek, szexi nők

Hüvely, női nemi szerv, nemi szerv részei, vagina részei, klitorisz, húgycső nyílás, hüvelybemenet, szextippek, anatómia, biológia, női test, női testrészek, szexi nők

1. A klitoriszt borító bőr

Ha a kis-, és nagyajkakat átrahúzod, akkor láthatod ezt a bőrdarabot, mely a fitymához hasonlít a legjobban. Ez védi a klitoriszt.

2. Klitorisz

Ha felhúzod a fent említett bőrt, megleled az orgazmus szent grálját. 8000 szuperérzékeny idegvégződés található benne.

3. Barlangos test (corpus cavernosum)

Latinul úgy hangzik, mint egy varázsige a Harry Potterből, de magyarra fordítva is előbb jut eszedbe róla valamilyen sejt része, mint a vagina. Pedig ezek tulajdonképpen a klitorisz lábai, de ezeket nem tudod megérinteni, mivel az izmokhoz hasonlóan mélyebben helyezkednek kell. Izgatás hatására megnő, mivel megtelik vérrel.

4. Húgycső nyílás

Ez a klitorisz alatt helyezkedik el, az értelmét és funkcióját remélhetőleg nem kell magyarázni, de annyit érdemes tudnod, hogy ez felel a nedves, squirt jelenségért.

5. Hüvelybemenet

Sokkal kevesebb idegvégződést tartalmaz, mint a klitorisz, ezért van az, hogy sok nő nem képes csak a behatolással orgazmusig jutni.

6. G-pont

Néhány centiméterre a vagina belsejében, a fenti “falán” található egy újabb pont, ahol rengeteg az idegvégződés.

7.  Méhnyak

10-15 centiméterre van a vagina belsejében. Ha egy tökéletes mérettel rendelkező féri (vagy segédeszköz) elér idáig, már az is elég lehet az orgazmushoz.

Kép: Europress, illusztráció: womenshealthmag.com



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1Qbm3ik
via IFTTT
0 Komentar untuk "Mélyreható anatómia: virtuális séta a nők legféltettebb kincséhez"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info