Huszonötödik Budapest Boat Show

 

Boat Show

Természetesen nem csak hajók várják az érdeklődőket, a pavilonokban bemutatkozik a hajózáshoz kapcsolódó számtalan ruházat, hajózási kiegészítő, vitorlamárka és szolgáltatás is.

A Budapest Boat Show minden évben egy fő téma köré épül, ami idén a 2016-os Nyári Játékok. Ennek a látványosságnak az elemei az 550m2-es programszigeten kerülnek bemutatásra, itt mutatkoznak be az aktív olimpiai versenyhajó osztályok, a hozzájuk tartozó gyakorló vitorlások, pedig mind a szárazföldön, mind a kiállítás bemutató medencéjében kipróbálhatók. A medencében egyéb látványos programok is helyet kapnak, mint az RC Vitorlás és Motoros Verseny vagy a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának bemutatója. A 25. jubileum tiszteletére a kiállításon megismerhető lesz az Olimpiai vitorlázás történelme. A Budapest Boat Show színpadán olimpikonok, világbajnokok beszélnek, a Kékszalag és a Nemzeti Közlekedési Hatóság mellett, pedig bemutatkozik a Balatoni közösségi hajózás ötlete, és olyan érdekességek is helyet kapnak, mint a flyboard.

Boat Show

A Playboy-al való együttműködésnek köszönhetően Playboy VIP jegy kapható a rendezvényre, mely a kiállítási belépőn kívül egy exkluzív parkolási lehetőséget tartalmaz a HUNGEXPO területén, ahova csak a kiállítások vendégei hajthatnak be, valamint ajándékba jár mellé egy három hónapos Playboy előfizetés is.

A kiállítással egy időben kerül megrendezésre a FeHoVa, vagyis a Fegyver, Horgászat Vadászat Nemzetközi Kiállítás, a FeHoVa – MEOE Winter Dog Show, és a világ legrangosabb szakácsversenyének a Bocuse d’Or-nak a hazai válogatója is, melyeket egy belépőjeggyel meg lehet tekinteni.

A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, főtámogatója a GENERALI Biztosító Zrt, média partnere a Playboy. Bővebb információ a rendezvényről, illetve a jegyvásárlás a www.boatshow.hu oldalon található



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1QgHekP
via IFTTT
0 Komentar untuk "Huszonötödik Budapest Boat Show"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info