Ezek a nők kedvenc izmai

A nők kedvenc izmai, szexi izmok

1. Kockás has

Lehet akkora bicepszed, mint egy tekegolyó, de ha csak egy kicsi sörhas-kezdeményed is van, a válogatósabb nők  kétszer is meggondolják, járjanak-e veled. A félelmük: a kezdeti úszógumi 10 év múlva gigantikus sörhassá változik.

2. Acélos alkar

Ha a nők megpillantják az erőteljes alkarod, egyből az jut eszükbe, hogy bármire képes vagy, legyen szó egy tolvaj elfogásáról, házépítésről, vagy a védelmezésükről. Fel az ingujjal és bűvöld el őket, pont úgy, mint Popeye.

3. Formás fenék

Azért vizsgálgatják a feneked, hogy megbizonyosodjanak róla, mennyire vagy értékes példány. Ha nagyszerű formában vagy, akkor kidomborodik. Ha viszont nem, akkor úgy lelapul, mint egy zsák régi krumpli. Régi, szőrös krumpli.

4. Széles hát

A széles hát a tökéletes V alakú felsőtest elengedhetetlen része, arról nem is beszélve, hogy a nők már ősidők óta imádják. Amikor fontos volt számunkra, hogy társaink megvédjenek a mammutoktól, olyan embert kerestünk, aki képes volt megóvni bennünket – mondja Dr. Pega Ren, szexológus.

5. Izmos vállak

A válllizmok a szerelem és a háború izmai – állítja Dr. Nancy Etcoff, író. Azért is fontosak, mert a széles háttal együtt megadják a tökéletes alak alapját. Az erős vállak szó szerint leveszik a nőket a lábukról.

6. Bivalyerős vádli

A nők a férfiak egész testét vizsgálják és mindenhol az izom a nyerő – állítja Etcoff – Ha egy férfiről azt gondoljuk, hogy könnyen felemel valamit, de nem tud futni, az elég kiábrándító.

7. Masszív mellkas

A nők pontosan annyira értékelik a mellkasodat, mint te az övéket – állítja Emily Dubberley szex szakértő – megérinteni, megcsókolni, vagy megnyalni egy férfi mellkasát a nők számára az egyik legizgatóbb dolog.

8. Orbitális bicepsz

A Cosmopolitan felmérése szerint 5 nőből 1 mondta azt, hogy a kidolgozott bicepsztől elolvad.

9. Jó kötésű csípő

Sok nő azért szeret felül lenni, mert így az ágyékoddal is érintkezik. Ha kidolgozott ez a testrészed, biztosan nagyobb örömben lesz része.

10. A tizedik pedig a lábaid között van…

Kép: Europress



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1Tw8DP7
via IFTTT
0 Komentar untuk "Ezek a nők kedvenc izmai"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info