2 lépés a stresszmentes életért

 

Stresszmentes élet, stressz elleni tippek, egészséges életmód

EMLÉKEZTESD MAGAD!

A stresszor: Előléptetési időszak van, és tudod, hogy több pénzt (jobb pozíciót) érdemelnél. Kezeld a stresszt: Mondogasd magadnak, hogy milyen értékes vagy. S ha a főnököd másképp vagy másvalakin gondolkodik, vértezd fel magad eddigi eredményeiddel.

De ne csak egyszer mondd neki. “Egy meg egy az kettő, de négyből kettő is ugyanannyi,” mondja Gregg Clifton, Gaylord Sports Management operatív vezetője. Próbáld különböző módokon megtámogatni ugyanazt a célt.

Például így, “12%-kal növeltem az eladást.” Később, mondd ezt, „Egyébként a 12százalék, az 43százalékkal több az ipari átlagnál – ez az osztályon elért legjobb eredmény – miközben a kiadások egyáltalán nem növekedtek.” A különböző aspektusok elérheted, hogy a főnök belássa: muszáj neked egy vaskosabb összeget felajánlania.

BÚCSÚZZ EL PAPÍRON AZ EXTŐL!

A stresszor: Újra randiznál, de még nem vagy túl a régi csajodon. Kezeld a stresszt: vess véget ennek a köteléknek egy papírral és egy ceruzával.

Írj egy listát arról, milyen dolgok hiányoznak, mióta ő nincs veled. Azzal, hogy egy papíron landolnak a gondolatok, egy új kapcsolatot teremtődik az agyban, és már másképp tudsz nézni ugyanarra a helyzetre, magyarázza Peter Pearson, Ph.D., a California-i Couples Institute társigazgatója.

Nézd át a listát, és kérdezd meg magadtól: biztos ő van egyedül a Földön, aki erre képes. És ha a válasz NEM, máris el tudod képzelni a jövődet valaki mással is.

/folytatjuk!/

Kép: Europress



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1Kz1yWO
via IFTTT
0 Komentar untuk "2 lépés a stresszmentes életért"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info