Tudod mi az igazán jó a hamburgerben? Nehéz elrontani. A túlméretes, ökölnyi marhahúspogácsa biztosítja, hogy a szád folyamatosan ússzon a zsíros lében. Valószínűleg ezért annyira alapvető étele a bárok étlapjának és gyors ebédeknek. Egyszerűen megbízható.
A baj nem az, hogy túl sok hamburgert eszel. Sokkal inkább azzal van probléma, hogy emiatt háttérbe szorul annyi másfajta jó szendvics. Olyanok, amik megfelelően elkészítve ugyanannyira jók mint a baconos-sajtos csodák a szomszéd burgerestől. Most bemutatunk neked egy gombás szendvicset. Miért is? Mert elég húsos és zamatos, hogy felvegye a versenyt a hamburgerekkel, ugyanakkor elég kifinomult és természetes és egészséges. Annie Sommerville, egy San Francisco-i étterem veterán szakácsa osztotta meg a következő receptet. Ez a szendvics igazán ízletes, ütős, finom és friss. Próbáld csak ki, ha nem győzne meg, még mindig visszavonulhatsz a sajtburgered mellé.
Az Igazi Portobello Gombás SzendvicsAmire szükséged lesz:
0,5 kilós, nagy portobello gomba
1 evőkanál olívaolaj
só és bors
1/2 csésze balzsamecet
2 evőkanál olívaolajos majonéz
1 gerezd fokhagyma felaprítva
1/4 csésze bazsalikomlevél
4 buci vagy pita
1 nagy, szeletelt paradicsom
Maroknyi arugula saláta
Így készítsd el:1. Melegítsd elő a sütöt 190 fokra. Locsold meg a gombákat olivaolajjal, sózd, borsozd őket. Rendezd el a fejeket sütőpapíron és süsd körülbelül húsz percig, amíg meg nem puhulnak, félidőben megforgatva őket.
2. Rakd a balzsamecetet egy serpenyőbe, nagy láng fölött. Várd meg hogy a fele elpárologjon, majd dobd bele a felszeletelt gombafejeket.
3. Egy tálban keverd el a majonézt, a fokhagymát és a bazsalikomot, majd kend be ezzel a választott pékáru belső oldalait.
4. Halmozd a gombát a szendvics alsó felére, rakd rá a paradicsomot, a hagymát és a salátát, majd a szendvics tetejét. Négy adagra elegendő a mennyiség.
from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1ThLLmt
via IFTTT
0 Komentar untuk "Az ideális húspótló"