Égess el 1000 kalóriát a karácsonyi menüből!

“A lépések gyors tempójúak, hogy növeljük a pulzusszámot. Végrehajtási módjuk azonban low-impact, azaz minden egyes mozdulatba nagy intenzitást vihetsz bele anélkül, hogy sérülne az ízület,” mondja Gaddour, a Men’s Health StreamFit alapítója. Olyan gyakorlatok következnek egymás után, melyek nem ugyanazt a fő izomcsoportot dolgoztatják – így nem lassulsz le.” Bár mindig újabb muszklikat célzol meg, attól még a szív és a tüdő keményen dolgozik, úgyhogy tonnányi kalóriának üzensz hadat.

Edzés step pardon, 1000 kalóriás edzés, edzés karácsonyra

Forrás: Europress

 

Kipróbálnád? Így működik: végezd el a hat gyakorlatot, mindegyiket 30mp-ig, egymás után pihenés nélkül. A három perces edzés után pihenhetsz 1-et, mielőtt a következőnek nekiállsz.

Végezz 5-kört egy 20perces, 10-kört egy 40 perces vagy 15kört egy 60perces, 1000 kalóriát megsemmisítő edzésért! Nincs másra szükséged mint egy step padra, ami alacsonyabb és nem téglalap, hanem kocka alakú (minden irányból könnyebben hozzáférhető).

A gyakorlatok:

1, Low-box futás (az alacsony pad szélén, lábakat felváltva rátéve karmunkával futsz)

2, Hand step-up (a pad mögé mellső fekvőtámaszból lépkedj fel rá váltott karral)

3, Low-box futás oldalirányban (váltogatva teszed rá a jobb ill. bal lábad)

4, Hand step-up oldalirányban (váltogatva teszed rá a jobb ill. bal kezed)

5-6, Low-box step back (hátralépsz váltott lábbal úgy, hogy az elöl lévő láb hajlított, hát egyenes, majd nehezítésként az ellenkező kézzel meg is érinted a padot).

MH1506_banners600x300



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1Ro14qq
via IFTTT
0 Komentar untuk "Égess el 1000 kalóriát a karácsonyi menüből!"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info