A legjobb egykezes súlyzós gyakorlatok

Egykezes súlyzó, kézisúlyzó, gyakorlatok egykezes súlyzóval

A tested alakítása nem mindig bonyolult feladat. Legyen szó villámgyors fogyásról, izomfeszesítésről vagy az edzettségünk növeléséről – egy pár súlyzó jó barátod lesz! A személyi edző, Ollie Frost összeállított neked egy programot.

1. Serleg guggolás kézisúllyal

Hogyan?

Állj vállszélességnél szélesebb terpeszben, és két kézzel tartsd a súlyt a mellkas előtt. A csípő hátratolásával ülj le, a súlyt ugyanott tartva, majd told vissza magad és ismételj!

Miért?

Kezdő vagy régóta túlsúlyos vagy? Ez a gyakorlat neked se lesz probléma. „A serlegguggolás minden szinten végezhető,” mondja Frost. “Úgy aktiválja a farizmokat, hogy közben a csípő és a mellkast mobilitását növeli.”

2. Felrántás kézisúllyal

Hogyan?

Guggolj le úgy, hogy a kezeidben felsőfogással egy-egy kézisúlyra támaszkodsz a lábaid előtt. Felemelkedés közben a csuklódat hátra és befelé fordítva hozd fel a súlyt a vállaidhoz, majd guggolj vissza. Lassan. a láb kinyújtása közben állj fel. Majd engedd le a súlyokat a combodhoz mielőtt újra leguggolsz majd ismételj!

Miért?

Ha úgy akarsz kinézni, mint egy olimpikon, úgy is kell edzened. “A súlyemelő feladatokat a programodba iktatva nem csak szálkás izmot építesz, de robbanékony erőre is szert teszel,” mondja Frost. A feladat alatt az izommaximumért dolgozik a farizom, combhajlító, vállak és a kar.

/folytatjuk!/

Kép: Europress

MH1506_banners600x300



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1T7BXZS
via IFTTT
0 Komentar untuk "A legjobb egykezes súlyzós gyakorlatok"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info