Hozzávalók:
1 ek. olaj
1 kisebb lilahagyma
1 marék színes kaliforniai paprika
1 db portobello gomba
1 szelet sajt
1 tk. pesztó
1 ciabatta vagy más péksütemény
1 salátalevél
1 paradicsom
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőd 200 fokra. Az olajat melegítsd fel egy serpenyőben, majd dobd hozzá a gombát, paprikát és hagymát. 2-3 perc alatt pirítsd le őket.
A gomba mehet egy sütőpapírra. Kanalazd rá a hagymát, paprikát és tegyél rá egy szelet sajtot. Mehet az egész a sütőbe 5 percre.
A pesztót kend a zsemlék két felére. Tedd a szendvicsbe a gombát és mehet rá a saláta és paradicsom is.
Tápérték: 302 kcal, 12 g fehérje, 39 g szénhidrát, 12 g zsír
Kép: Europress
from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1H5Vun3
via IFTTT
0 Komentar untuk "Portobello gombás – paprikás szendvics"