Így kéne befejezned az edzést

Tippek a kockás hasért, hatékony hasizomfejlesztő gyakorlatok

Sokan kérdezik: „Ha előbb gyúrok hasizomra, minthogy el tudnám tüntetni a rajta lévő zsírpárnát, akkor még nagyobbnak fog látszani?” A jó hír az, hogy nem. A hasizom nem tud akkorára nőni, nyugtat meg mindentkit a kaliforniai Santa Clarita Results Fitness edzője, Craig Rasmussen. „Ha edzel és megfelelően étkezel, el tudod tüntetni a felesleget, így hamar látszani fognak azok a kockák.” A zsírégetéshez jó módszer, ha minden edzés végét ezzel az intenzív feladatsorral zárod, vagy így fejezed be a napod, ha a terembe nem sikerült lejutnod.

VÉGREHAJTÁS:

minden gyakorlatot 30mp-en át végezd, majd megállás nélkül menj a következőre. A négy gyakorlat után pihenhetsz 2 percet. Összesen 3 kört csinálj!

1. Hegymászás

Fekvőtámasz helyzetben hozd előre a jobb térded a mellkashoz, majd tedd vissza, aztán hozd előre a bal térded és így folytasd tovább váltogatva.

2. Saját testsúlyos guggolás

Állj alapállásba, vállszélességű terpeszbe. Térdhajlítással, csípőd hátratolásával egyenes háttal süllyeszd a súlypontod. Lent tartsd ki pár másodpercig, majd told vissza magad kiindulóhelyzetbe.

3. Jumping Jack

Talpak egymás mellett, karok az oldaladnál? Rendben! Ugorj ki terpeszállásba, karodat hozd fel oldalsó középtartáson át magastartásba. Majd ugorj  vissza kiindulóhelyzetbe és végezd ezt folyamatosan!

4. Fekvőtámasz

Fekvőtámasz helyzetében a test egy vonalat alkot a fejtől a lábfejig. Ezt a feszességet megtartva, a has- és farizmokat megszorítva hajlítsd a karjaidat és közelítsd mellkasodat a földhöz. Majd nyomd vissza magad kiindulóhelyzetbe!



from Men's Health Magyarország http://ift.tt/1W2A5Hc
via IFTTT
0 Komentar untuk "Így kéne befejezned az edzést"

 
Copyright © 2014 Berita Kesehatan - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info